Lomamökki Koivuranta

 

Tervetuloa rentoutumaan puhtaan ja kalaisan järven rannalle Liperin Koivurantaan! Lomamökki Koivuranta on kaikilla mukavuuksilla varustettu, viihtyisä ja rauhallinen majoituskohde niin lapsiperheille kuin aikuistenkin kesken.

Lomamökki Koivuranta sijaitsee Pohjois-Karjalassa, aivan Joensuun kupeessa, Liperissä. Majoitustilaa mökistä löytyy 6-7 henkilölle. Koivuranta on talviasuttava ja vuokrattavissa ympäri vuoden.

 

Lomamökin alakerrassa avautuu valoisa tupa-keittiö. Tilan ehdoton sydän on varaava takka, joka luo tunnelmaa ja antaa tarvittaessa lämpöä tupaan. Alakerrassa takan vasemmalla puolella sijaitsee kylpyhuone-wc sekä pehmeälöylyinen puusauna. Alakerran makuuhuone sijaitsee takan oikealla puolella. Mökin yläkerrasta löytyy toinen erillinen makuuhuone. Yläkerrassa on lisäksi tilava ja avara oleskelutila, jossa lisää majoituspaikkoja sekä käynti suojaisalle yläterassille.

 

Lomamökin alaterassilla on suuri sohvaryhmä, kaasugrilli sekä pirttikalusto herkullisia kattauksia varten. Koivuranta lomamökin terasseilta avautuu kaunis maisema järvelle, auringosta voi nauttia koko terältään lomamökin etupihalla ja rannassa. Mieli lepää hiljaisuudessa ja iltaisia auringonlaskuja aitiopaikalla terassilla tai rannassa ihaillessa; kaikkina vuodenaikoina.

 

Helppoutta lomailuun tuovat lomamökistä löytyvät pyykin- ja astianpesukone, jääkaappi-pakastin, ilmalämpöpumppu, liesi-uuni, mikro, kahvin- ja vedenkeitin sekä leivänpaahdin.

 

Koivuranta sijaitsee kauniin Oriveden länsirannalla, rauhaisassa poukamassa. Viihtyisyyttä lisää reilun kokoinen oleskelupiha. Lomamökin ranta, soutuvene, kaasugrilli ja muut mökin varusteet ovat vuokralaisten käytettävissä ilman erillismaksuja. Koivurannassa on myös hyvät kalastusmahdollisuudet niin kesä- kuin talvikalastukseen.

 

Vireä Liperin kirkonkylä monipuolisine palveluineen sijaitsee vain 4 km:n päässä lomamökiltä. Joensuun palvelujen äärelle pääsee hyvien kulkuyhteyksien johdosta myöskin erittäin näppärästi.

 

Koivurannan varustukseen sis. täysvarusteltu keittiö. Sähkö lämmitykseen, ruoanlaittoon, valaistukseen sekä polttopuut. Lämmin vesi, astian- ja pyykinpesukone, ilmalämpöpumppu, televisio (ala- ja yläkerrassa), ministereot (+dvd), varaava takka, soutuvene, polkupyöriä, kaasugrilli (+kaasua). Mökin vuokraan sis. myös lapsivarustus: potta- ja syöttötuoli sekä yläkerran turvaportti. Sängyt, peitot (7) ja tyynyt (7) sisältyvät vuokrahintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet on mahdollista vuokrata (12 € / hlö) tai voi tuoda omat liinavaatteet mukanaan.

Vuoteet: alakerran makuuhuoneessa parivuode 140 x 200cm, yläkerran oleskelutilassa runkopatja 120x200cm sekä levitettävä kulmavuodesohva 140 x 200cm ja yläkerran makuuhuoneessa parisänky 160 x 200cm.

 

Lemmikkieläimiä kuten koiria, kissoja tai vastaavia saa tuoda lomamökkiin vain mökin omistajan erillisellä suostumuksella.

 

Lomamökin loppusiivouksesta vastaa vuokralainen, ellei muusta ole etukäteen sovittu. Loppusiivouksen voi myös ostaa tarvittaessa (100€).

 

Mökkivaraukset ja lisätietoja puhelimitse tai sähköpostitse. Lomamökin varaustilanteen saat selville nopeiten soittamalla tai meilaamalla suoraan Pauliinalle puh. 041 464 2927 / pauliina.sallinen(at)hotmail.com. Myös messengerin ja wapin kautta tavoittaa.

 

Vuokrahinnasto 2024:

Kesälomakausi (kesä-elokuu) 860 € / 7 vrk.

Talvikausi alk. 650 € / 7 vrk.

Viikonloppu (pe-su/2 vrk) alk. 280 €.

 

Minimivuokrausaika Koivurannassa on 2 vrk. Kesälomasesongin aikana mökkiä vuokrataan ensisijaisesti viikkovuokrauksella ja vaihtopäivä on sunnuntai. Lomamökki on vuokralaisen käytettävissä saapumispäivänä klo 16 alkaen, ja mökin luovutusaika on lähtöpäivänä klo 12.

 

Lämpimästi tervetuloa puhtaan luonnon äärelle ja rauhaan, Liperin Koivurantaan!

 

t. Pauliina Sallinen

p. +358 41 464 2927