Koivuranta

 

Haaveiletko lomasta mökkimaisemissa järven rannalla? Koivuranta on kaikilla mukavuuksilla varustettu, viihtyisä ja rauhallinen majoituskohde, niin lapsiperheille kuin aikuistenkin kesken.

Lomamökki Koivuranta sijaitsee Pohjois-Karjalassa, aivan Joensuun kupeessa, Liperissä. Majoitustilaa mökistä löytyy 6-7 henkilölle. Koivuranta on vuokrattavissa ympärivuoden.

 

Lomamökin alakerrassa avautuu valoisa tupa-keittiö. Tilan ehdoton sydän on varaava takka, joka luo tunnelmaa ja antaa tarvittaessa lämpöä tupaan. Alakerrassa takan vasemmalla puolella sijaitsee kylpyhuone-wc sekä perinteinen sauna. Alakerran makuuhuone sijaitsee takan oikealla puolella. Mökin yläkerrasta, heti portaikon oikealta puolelta löytyy toinen makuuhuone. Yläkerrassa on lisäksi tilava ja avara oleskeluhuone, josta käynti suojaisalle yläterassille.

 

Mökin alaterassilla on reilun kokoinen kaasugrilli sekä pirttikalusto kesäisiä kattauksia varten. Koivurannan terasseilta avautuu kaunis maisema järvelle, auringosta voi nauttia koko terältään lomamökin etupihalla ja rannassa. Mieli lepää iltaisin auringonlaskuja aitiopaikalla terassilla tai rannassa ihaillessa.

 

Helppoutta lomailuun tuovat lomamökistä löytyvät pyykin- ja astianpesukone, jääkaappi-pakastin, liesi-uuni, mikro sekä kahvinkeitin ja leivänpaahdin.

 

Koivuranta sijaitsee kauniin Oriveden länsirannalla, rauhallisessa poukamassa. Viihtyisyyttä lisää reilun kokoinen oleskelupiha. Lomamökin ranta, soutuvene, kaasugrilli ja muut mökin varusteet ovat vuokralaisten käytettävissä ilman erillisiä lisämaksuja. Koivurannassa on myös hyvät kalastusmahdollisuudet niin kesä- kuin talvikalastukseen.

 

Vireä Liperin kirkonkylä monipuolisine palveluineen sijaitsee vain 4 km:n päässä lomamökiltä. Joensuun palvelujen äärelle pääsee hyvien kulkuyhteyksien johdosta myöskin erittäin näppärästi.

 

Koivurannan varustukseen sis. täysvarusteltu keittiö. Sähkö lämmitykseen, ruoanlaittoon, valaistukseen sekä polttopuut. Lämmin vesi, astian- ja pyykinpesukone, televisio (ala- ja yläkerrassa), ministereot (+dvd), varaava takka, soutuvene, polkupyörät (2kpl), kaasugrilli (+kaasu). Mökin vuokraan sis. myös lapsivarustus: potta- ja syöttötuoli sekä yläkerran turvaportti. Sängyt, peitot (7) ja tyynyt (7) sisältyvät vuokrahintaan. Liinavaatteet ja pyyhkeet on mahdollista vuokrata (12 € /hlö) tai voi tuoda omat liinavaatteet mukanaan.

Vuoteet: alakerran makuuhuoneessa parivuode 140 x 200cm, yläkerran oleskelutilassa runkopatja 120x200cm sekä levitettävä kulmavuodesohva 140 x 200cm ja yläkerran makuuhuoneessa parisänky 160 x 200cm .

 

Lemmikkieläimiä kuten koiria, kissoja tai vastaavia saa tuoda lomamökkiin vain mökin omistajan erillisellä suostumuksella.

 

Lomamökin loppusiivouksesta vastaa vuokralainen, ellei muusta ole sovittu. Loppusiivouksen voi myös ostaa tarvittaessa (75€).

 

Varaukset ja lisätietoja vuokraamisesta puhelimitse tai sähköpostitse. Kurkkaa varaustilanne sekä ajantasainen vuokrahinnasto ja ota yhteyttä suoraan minuun, puh. 041 464 2927!

 

Ps. Koivuranta on mahdollista vuokrata myös pidempiaikaisesti (esim. 6kk, 12kk), kysythän lisää!